Menu

Hilux

  • toyota hilux 2016 header tcm 3040 692266

 

Noul Hilux.  De neoprit din 1968.


Calitate, rezistenta, fiabilitate

Sasiul si caroseria noului Hilux au fost proiectate special pentru a asigura durabilitatea si fiabilitatea modelului, iar noul scut inferior ofera protectie de trei ori mai buna. Noul sasiu contribuie si la imbunatatirea confortului si a manevrabilitatii masinii, lucrand impreuna cu noul sistem de suspensie si noile cutii de viteza pentru a oferi cea mai buna experienta de condus.

Abilitati de pick-up imbunatatite

Munceste din greu si joaca-te din greu - Noul Hilux iti permite sa faci exact asta. Noua suspensie ofera confortul unui SUV premium combinat cu puterea de munca a unui pick-up. Acum poti incarca si tracta si mai mult, utilizand capabilitatile Noului Hilux - 3.2 tone capacitate de tractare si 1 tona capacitate de incarcare a benei de dimensiuni marite. 

Design de ultima generatie

Acesta este noul design Toyota, indraznet, plin de forme puternice si colturi ascutite ce reintaresc postura dura si rezistenta a Noului Hilux. Toate detaliile, de la grila frontala 3D la arcadele musculare ale aripilor, subliniaza designul orientat catre ideea de putere sofisticata.
 

Toyota Piatra Neamt

NEAMT

Tokyo Motors Piatra Neamt

Shopping City Piatra Neamț - Bulevardul Decebal nr. 79
610058, Piatra Neamt
t. 0725869682
e. vanzari@neamt.toyota.ro

Servicii disponibile:

Showroom, Service, Piese