Menu

NOTA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

 

 

Aceasta Nota de Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumita in continuare „Declaratia de Confidentialitate”) se refera la prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal astfel incat:

 • sa va putem oferi produsele si serviciile noastre,
 • sa urmarim indeaproape solicitarile pe care ni le adresati si sa indeplinim aceste solicitari,
 • sa gestionam eficient relatia si contactele pe care le aveti cu noi si cu alte entitati Toyota, si
 • daca va exprimati acordul, sa va trimitem anumite comunicari de marketing si invitatii pentru anumite sondaje.

 

Aceasta Declaratie de Confidentialitate trebuie citita intotdeauna impreuna cu Politica generala de confidentialitate si protectie a datelor Toyota („Politica generala de confidentialitate”) in care sunt descrise modalitatile generale de prelucrare a datelor dumneavoastra personale. Va rugam sa cititi si Politica generala de confidentialitate care ofera informatii suplimentare despre modul in care prelucram datele dumneavoastra personale, accesand urmatorul link https://www.toyota.ro/data-privacy-policy .

 

Tokyo Motors SRL cu sediul social in Bd. Chimiei, nr 12, et 2, Pavilion Administrativ, camera 9, oras Iasi, Judet Iasi, Romania si punct de lucru la adresa Bulevardul Decebal nr. 79, oras Piatra Neamt, judet Neamt, Romania si Toyota Romania SRL cu sediul in oras Voluntari, Bld. Pipera nr. 1, Ilfov, Romania, in calitate de Operatori de date cu caracter personal, vor colecta si utiliza datele dumneavoastra personale (asa cum sunt definite mai jos) in scopurile descrise mai jos.

 

Care dintre datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate?

Vom colecta urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 

 • Numele, prenumele si modalitatea de adresare (Doamna, Domnisoara, Domnule),
 • Datele dumneavoastra de contact (spre exemplu, adresa de domiciliu, adresa de e-mail si numarul de telefon (mobil)),
 • Informatii referitoare la Contul dumneavoastra MyT/LexusLink (spre exemplu, referinta contului dumneavoastra  MyT/LexusLink),
 • Informatii despre interactiunile dintre dumneavoastra si noi, precum istoricul relatiei dumneavoastra cu noi si tranzactiile dumneavoastra cu noi, inclusiv, spre exemplu, vizitele in showroom-urile noastre, achizitiile pe care le-ati facut, configurarile masinii salvate de dumneavoastra, vizitele in reteaua noastra pentru reparatii si mentenanta, contactele cu noi, intrebarile, solicitarile si plangerile pe care ni le-ati adresat, modul in care acestea au fost gestionate,
 • Informatii despre vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus (spre exemplu, Numarul de Identificare al Vehiculului, informatii privind data de livrare a vehiculului dumneavoastra Toyota/Lexus, kilometraj, informatii privind diagnoza vehiculului dumneavoastra Toyota/Lexus si informatii privind mentenanta si reparatiile efectuate asupra masinii dumneavoastra Toyota/Lexus ),
 • Informatii  despre interesele si preferintele dumneavoastra,
 • Informatii despre consimtamintele pe care ni le-ati furnizat si despre gestionarea de catre noi a acestor consimtaminte (inclusiv, de exemplu, pastrarea evidentelor si prelucrarea retragerii  consimtamantului de catre dumneavoastra). 

 

 

 

 

 

Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru scopurile si in baza temeiurilor legale descrise mai jos:

Scopuri si temeiuri legale

Urmarirea indeaproape si indeplinirea solicitarilor dumneavoastra:

 • Sa urmarim indeaproape si sa indeplinim solicitarea(rile) dumneavoastra pentru un test drive, o cotatie de pret, o brosura, o programare sau pentru informatii despre produsele si serviciile Toyota/Lexus sau orice alta solicitare de informatii.  

Temeiuri Legale

- Executarea unui contract sau Interesul legitim urmarit de Operator(i) sau de o terta parte

 

Implementarea contractelor dintre dumneavoastra si noi:

 • Pentru a implementa contracte care pot exista intre dumneavoastra si noi in baza, spre exemplu, achizitiei unui vehicul Toyota/Lexus,
 • Pentru a va oferi produsele si serviciile noastre (spre exemplu, mentenanta si reparatii pentru vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus, implementarea garantiei, servicii de mobilitate etc.).

Temeiuri Legale

- Executarea unui contract

 

Evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor, serviciilor si relatiilor noastre cu clientii:

 • Pentru a va contacta si in cazul in care vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus face parte dintr-o campanie de rechemare sau o campanie de service, 
 • Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre,
 • Pentru activitati R&D (de cercetare si dezvoltare),
 • Pentru a va trimite sondaje privind gradul de satisfactie, cu scopul de a intelege experienta dumneavoastra in calitate de client cu privire la Toyota/Lexus, la managementul relatiei noastre cu clientii, la produsele si serviciile noastre (fara cercetare de marketing sau continut de marketing inclus).

 

Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre, precum si pentru R&D (cercetare si dezvoltare), datele dumneavoastra personale pot fi de asemenea anonimizate si, ca atare, utilizate de alte entitati Toyota mentionate ca destinatari ai datelor in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai jos.

Temeiuri Legale

-  Interesul legitim urmarit de Operator(i) sau de o terta parte

 

Trimiterea de comunicari de marketing si sondaje de marketing catre dumneavoastra:

 • Pentru a va trimite mementouri (reminder-uri) care pot include continut comercial referitor la vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus si la reinnoirea oricarui serviciu oferit de noi care urmeaza sa expire (de exemplu, memento-uri de intretinere/mentenanta si memento-uri pentru controalele tehnice ale Ministerului Transporturilor/verificarile tehnice periodice).
 • Pentru a va informa despre ofertele  de produse si servicii marca  Toyota si Lexus insemnand oferte care sunt personalizate sau relevante pentru dumneavoastra sau care se refera la vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus sau la mobilitatea dumneavoastra, inclusiv oferte pentru modele de masini, piese, accesorii, masini folosite si alte produse si servicii marca Toyota si Lexus, precum asistenta rutiera, garantie extinsa, contracte de service/mentenanta, servicii de conectivitate si de mobilitate).
 • Pentru a va trimite informatii despre evenimentele pe care le organizam si invitatii la acestea.
 • Pentru a va contacta si a va trimite sondaje de cercetare de marketing  si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional care va privesc pe dumneavoastra, vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus si/sau produsele si serviciile noastre, precum si interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra si sa le monitorizam pentru a receptiona opinia dumneavoastra.

 

 

 

 

Cine va va contacta/trimite aceste informatii astfel cum este descris mai sus? Doar Toyota/Lexus, adica   Tokyo Motors SRL, Toyota Romania SRL, Toyota Motor Europe. Astfel, daca v-ati exprimat consimtamantul pentru a primi oricare dintre comunicarile pe care le-ati selectat, datele dumneavoastra personale vor fi partajate intre aceste entitati (dar nu si cu alte terte parti) astfel incat sa va putem trimite aceste comunicari.

 

Vrem sa va asiguram ca consimtamantul pe care ni l-ati dat nu va fi utilizat pentru a va trimite spamuri sau pentru a va coplesi in vreun fel cu comunicari sau sa fim invazivi. Ceea ce veti primi de la noi va fi relevant si util pentru dumneavoastra. De asemenea, ne dorim sa va ascultam si sa intelegem interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra prin crearea profilului dumneavoastra de client pe baza unei analize a informatiilor pe care le colectam despre dumneavoastra. Acesta va fi apoi folosit pentru a personaliza comunicarile cu dumneavoastra si pentru a va oferi oferte, reclame si invitatii personalizate.

Am putea, spre exemplu, sa analizam istoricul achizitiilor dumneavoastra si/sau diferitele interactiuni pe care le-ati avut cu noi (incluzand, spre exemplu, vizitele dumneavoastra pe site-ul(-rile)) noastre sau, daca acceptati sa primiti emailuri de la noi, putem vedea daca deschideti si cititi emailurile, ceea ce ne arata ce va intereseaza, permitandu-ne sa ne asiguram ca orice alte informatii pe care vi le furnizam va sunt utile si relevante.

Temeiuri Legale

-   Consimtamantul dumneavoastra (exprimat separat)

 

Gestionarea datelor dumneavoastra personale:

 • Pentru a centraliza, combina, partaja, actualiza si rectifica datele personale pe care ni le-ati oferit noua sau altor entitati Toyota sau care sunt deja disponibile noua sau altor entitati Toyota. Ce inseamna acest lucru? Datele dumneavoastra personale sunt pastrate in sisteme centrale operate de noi sau de alte entitati Toyota. Daca ati oferit datele dumneavoastra personale mai multor entitati Toyota, acestea vor fi combinate, prelucrate si partajate cu destinatarii Toyota relevanti (inclusiv cei mentionati mai jos in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale”) prin intermediul sistemelor mentionate anterior. Facand acest lucru, Toyota/Lexus isi propune sa:
  • gestioneze datele dumneavoastra personale intr-un mod eficient (spre exemplu, prin centralizarea datelor personale putem sa le mentinem actualizate si corecte  si sa organizam partajare lor mai usor),
  • va ofere cea mai buna experienta de client posibila, 
  • sprijine si faciliteze anumite activitati descrise in aceasta sectiuneScopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal”.
 • Pentru a va gestiona consimtamantul (spre exemplu, pentru a urmari daca acceptati ca noi sa va trimitem materiale de marketing).

Temeiuri Legale

-    Interesul legitim urmarit de Operatori sau de o terta parte

 

Partajarea obligatorie din punct de vedere legal a datelor dumneavoastra personale:

 • Pentru a ne indeplini obligatiile legale (spre exemplu, pentru a respecta o hotarare judecatoreasca sau o dispozitie ori solicitare din partea unei autoritati (de ex. politie), pentru a ne indeplini obligatiile fiscale).

Temeiuri Legale

-    Obligatie legala

 

 

Durata pastrarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru a atinge scopurile declarate in aceasta Declaratie de Confidentialitate. Cand nu mai este necesar, datele dumneavoastra personale vor fi sterse sau anonimizate.

Politicile si procedurile noastre se bazeaza pe urmatoarele criterii pentru a determina perioadele de retentie a datelor personale in contextul scopurilor descrise anterior:

 

 • Perioada de timp care a trecut de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi;
 • Timpul necesar noua si dumneavoastra pentru a urmari indeaproape si fara probleme solicitarea(rile) dumneavoastra (spre exemplu, daca ati solicitat un test drive, vom pastra datele dumneavoastra personale pentru 1 an dupa data la care ne-ati adresat solicitarea);
 • Sfarsitul relatiei contractuale cu dumneavoastra;
 • Orice litigiu sau disputa concreta sau potentiala (spre exemplu, avem nevoie de aceste informatii pentru a initia sau a ne apara intr-un litigiu), caz in care vom pastra datele dumneavoastra pana la definitivarea respectivei dispute; 
 • Obligatii legale de retentie a datelor dumneavoastra personale (spre exemplu, in scopuri fiscale), caz in care vom pastra informatiile dumneavoastra atat timp cat este necesar conform respectivei obligatii.

Destinatarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale vor fi partajate cu si accesibile urmatorilor destinatari sau categorii de destinatari: 

Toyota Motor Europe NV/SA, Avenue du Bourget 60, 1140 Bruxelles, Belgia

Orice alta companie care are legatura cu Toyota si care v-ar putea oferi produse sau servicii sau ar putea fi implicata in implementarea unuia dintre scopurile descrise in sectiunea  Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal” de mai sus (spre exemplu Toyota Motor Corporation).

 

Dezvaluiri/transferuri ale datelor dumneavoastra personale catre tari situate in afara Spatiului Economic European (SEE)

Am putea transfera datele dumneavoastra personale catre destinatii din afara SEE, inclusiv catre Statele Unite ale Americii si catre Regatul Unit al Marii Britanii, in cazul Brexit, daca acest lucru este adecvat (i) pentru a atinge oricare dintre scopurile descrise in aceasta Declaratie de Confidentialitate si/sau (ii) pentru a dezvalui informatiile dumneavoastra unei terte parti (inclusiv cele mentionate in sectiuneaDestinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai sus) in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate.

In cazul in care datele dumneavoastra personale sunt transferate in afara SEE, ne vom asigura ca datele personale sunt protejate de urmatoarele garantii:

- Transferul intră în domeniul de aplicare a unei decizii de adecvare luată de Comisia Europeană în temeiul articolului 45 din GDPR;
- Au fost stabilite clauze contractuale standard de protecție a datelor, aprobate de Comisia Europeană sau de o autoritate de protecție a datelor în conformitate cu articolul 46.2(c) sau (d) din GDPR; sau
- Acolo unde este necesar, vom implementa măsuri suplimentare adecvate pentru a garanta un nivel de protecție practic echivalent pentru Datele cu caracter personal.

 

Toyota Piatra Neamt

NEAMT

Tokyo Motors Piatra Neamt

Shopping City Piatra Neamț - Bulevardul Decebal nr. 79
610058, Piatra Neamt
t. 0725869682
e. vanzari@neamt.toyota.ro

Servicii disponibile:

Showroom, Service, Piese

Video Title

Video Slug